4 Dagar

HAHA.. nu är det bara 4 dagar kvar tills jag ska gå till Yates men jag har PANIK vad ska jag ha på mig? börjar bli lite jobbigt över att behöva köpa nya klänningar varje gång jag ska dit. Kan verkligen inte gå dit med samma kläder då kanske han tror att jag inte har några kläder. Nej seriöst jag vet verkligen inte vad jag ska ha på mig. MAMMA! vart är du när jag behöver dig???

ELVIS NIGHTIgår var vi på Elviskväll och måste nog säga att det var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara men våran kväll började väldigt bra och för första gången höll det hela kvällen. Har nog aldrig trättat på roligare människor på en och samma kväll. Det bästa med hela kvällen var att han kom fram och pratade med mig från absolut ingenstans. Har fjärilar i magen USCH gillar verkligen inte att vara kär!


bilder
MÄTT

Nu har Emma och jag ätit en massa mat och jag är bara så otroligt mätt! Idag har vi varit på äventyr hela dagen först var vi väldigt kulturella och gick runt i ett slott efter det så gick vi på vinprovning. Lite halvdumt pågrund av att jag går på penicellin och kunde inte smaka på vinet. Nej nu måste jag springa och fixa till mig för ikväll ska vi på Yates som vanligt.
Lägger upp bilder imorgon om jag får tid.

090513

Igår gick Emma och jag till doktorn och Engelskmännen dom har verkligen ett roligt system när det kommer till att besöka en doktor. Komplicerad men rolig men som tur var träffade vi på våran lärare Karen som var där med sin dotter och hon fick hjälpa oss med ALLT. Fick penicillin så nu jag kommer att må jätte bra tills på fredag.


SjukNu börjar jag bli sjuk vet inte om det är halsfluss men något konstigt är det med min hals. Emma och jag ska till doktorn imorgon så då får vi se vad fan det är för fel på min hals. Jag har fyra dagar på mig att bli frisk för på fredag ska vi till Yates IGEN för jag vill träffa Lucas!! Ush vad löjligt kär jag har blivit trodde verkligen inte att jag skulle bli kär i en kille som han men men livet slutar aldrig att förvåna en!

 

090508


Jag saknar er

Mamma, Pappa, Thor, Saman, Sam, Sara, Ali, Roy, Maggie, Mickey, Mikaela, Madelene, Beckie, Annika, Cicci, Nathalie, Ann
a

Murder in Sin City!

Ace High

Lucy Legs  and Jamie Journalist


yates

Lite blandade bilder från våra kvällar på Yates

RSS 2.0