Fredag

Äntligen är det fredag och jag önskar verkligen att jag hade åkt hem till Stockholm denhär helgen men men sånt är livet får bara göra det bästa av allt. Jag får se vad jag hittar på ikväll men nu ska jag iallafal hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och vila lite.


1 mil

Jag har så ont i mina ben, Jag och Sara ville vara väldigt duktiga idag så vi gick på en långpromenad. Att jag orkade gå 1 mil är ett mirakel.


PolkapojkarnaIdag tog vi färjan och åkte till gränna för att köpa polkagrisar.
Oj jag kom hem med alldeles för mycket

Min ängel

Du berättade precis för mig att du mår dåligt över mycket som pågår i ditt liv just nu. Jag är otroligt ledsen att jag inte finns hemma i Stockholm vid din sida. Du vet att jag ALLTID kommer finnas där och lyssna på allt du har att säga för du är min ängel. Att veta att du mår dåligt är svårt för mig att förstå för det har alltid varit jag som kommer till dig och gnäller på mina små problem, det är du som är min styrka. Jag älskar dig så otroligt mycket du är min bästa vän, kunde jag ta din smärta ifrån dig skulle jag ha gjort det. Du är verkligen värd allt det fina som världen har att erbjuda oss. Jag vet att mycket beror på en viss person som du tycker om väldigt mycket och jag hatar att veta att han orsakar så mycket smärta hos dig. Jag vet att du alltid kommer älska honom och han kommer alltid att ha en plats i ditt hjärta, jag vet exakt hur du känner det men det ända du kan göra är att vara stark. Jag lovar dig att det kommer bli bättre håll ut min ängel.


Du är vacker men du är ännu vackrare på insidan!


Emma är dålig

Min sambo Emma mår inte så bra just nu och jag hade verkligen lust att slå tanten i telefonen tog henne exakt 38 minuter innan hon kunde svara i telefonen. När hon väl svarar säger hon att vi ska vänta tills imorgon och om hon inte mår bättre då ska vi åka in. Nej nu ska vi gå och sova får hoppas Emma mår bättre imorgon så vi kan åka in till gränna.

Godnatt


Saknar Thor

Att vara borta från Thor är jätte svårt men som tur är åker jag hem till Stockholm imorgon. Jag tar en långhelg, behöver komma bort från Visingsö. Jag går bara runt nu och räknar timmarna tills det är dags för mig att åka härifrån. Nej, nu börjar min lektion. 

None


hmm..

Det är svårt att vara ifrån allt som får mig att känna mig trygg. Att behöva gå igenom allt utan att ha mina käraste vid min sida är mycket svårare än vad jag någonsin trodde att det skulle vara. Jag har fått många nya vänner som jag verkligen tycker om men samtidigt har jag aldrig känt mig så ensam. Jag trodde aldrig att jag var så beroende av mina föräldrar, dem är min styrka här i livet. Det kanske är bra för jag börja uppskatta mitt liv mycket mer nu när jag är här. Jag vet inte vad det är, jag borde vara glad och njuta av allt som händer här men jag kan bara inte och ibland känns det som om mitt leende är falskt och jag vill för det mesta bara vara för mig själv.
Jag tror jag saknar mitt liv hemma i stockholm.

BUSAN BUSAN


Busan

Jag har adopterat en liten katt som är helt underbar vi två har blivit kära. Thor skulle bara veta att hans mamma har adopterat en katt han skulle bli helt tokig. Busan är nog den finaste katten jag har träffat på brukar inte gilla katter men hon är speciell. Idag ska jag lämna henne till en gubbe här på visingsö som tar hand om katter som inte har ett hem. Det kommer bli tråkigt att behöva säga hejdå till lilla söta Busan. Jag har tagit en massa kort på henne men jag ska försöka lägga in dom senare ikväll om jag kommer ihåg.

Visingsö

Jag saknar alla där hemma, känns jätte konstigt att vara så långt ifrån alla en liten del av mig vill hem men andra delen vill verkligen stanna kvar. Det känns verkligen som om jag är ute i ingenstans men lite så är det ju.
Men alla mina huskompisar är verkligen jätte trevliga så det känns jätte bra.
Thor är den jag verkligen saknar mest av alla, känns lite konstigt att det inte behöva rasta honom på kvällarna.
Ska verkligen försöka skriva så mycket jag bara hinner men det är så svårt när man har så mycket att göra att det inte riktigt blir någon tid över för att skriva i bloggen.


RSS 2.0