Trött

Pappa lagade en massa god mat och som vanligt åt jag för mycket. Ali avslutade kvällen med jätte goda äppeldrinkar.
Nej nu är reklamen slut och Kingdom of heaven har börjat
Godnatt


14 Dagar

Nu är det verkligen inte lång tid kvar innan jag åker till visingsö. Jag har så mycket att göra att jag inte vet hur jag ska hinna med allt innan jag åker. Jag börjar få panik över att åka jag vill inte åka men samtidigt längtar jag tills jag åker.

 

Skins

         
Jag kan inte sova ska nog kolla på min favorit serie Skins. Jag hoppas jag hinner kolla igenom alla avsnitt ikväll annars får jag forsätta imorgon :)
Godnatt alla nu ska jag kolla på Skins

Kvällspromenad

       
Nu har jag och Thor varit på våran sista kvällspromenad för idag. Nu är det dags för honom att sova för imorgon måste han vara pigg och glad för vi ska spendera dagen hos min kära far.


Kärlekens dag

Jag firade alla hjärtans dag med två av mina käraste vänner, jag kunde inte ha firat det på något bättre sätt.
Vi började med en fika på Cafe 60, Vi pratade för det mesta om gamla minnen. Efter att vi hade fikat klart rörde vi oss till sundbyberg för att äta. Vi hamnade tillslut på en kinesisk restaurang och gud va god mat vi fick. Jag har ont i magen tror nog att jag åt för mycket. 

            


Godnatt

Det var meningen att jag skulle göra kolakakor men så duktig som jag är på att baka så vart självklart mina kakor SVARTA!!!!
Det är inte meningen att kakorna ska bli svarta jag tror jag hade för hög värme men jag ska prova igen imorgon och hoppas på att jag ska lyckas bättre då.
Nu är det dags att sova ska upp tidigt imorgon men först måste jag ut en sväng med Thor.

GODNATT


Thor & Felix


Lite bilder från Thors sleepover

   

Räkningar

Nu när jag inte jobbar längre förutom fredagar och lördagar då jag jobbar hos Marzio så sitter jag bara hemma och degar. Idag blir det en massa roliga saker att för jag ska följa med min pappa och Ali. Vi ska till tryckeriet vet inte riktig vad det är som vi ska göra där men det har nog något med jobbet att göra sedan ska vi söka jobb till Ali och äta lunch.
Nej nu måste jag börja klä på mig och betala mina räkningar.

Bloggen

Tillslut tog jag tag i att fixa till min blogg för att göra den mer mig. Jag älskar färger som rosa och lilla och så självklart vart det en massa rosa. Jag vart väldigt nöjd för jag kan verkligen inget om hur man designar bloggar. Nu måste jag gå och rasta hundarna för ikväll sover Thors kompis Felix över hos oss. Killarna har varit så jobbiga idag vilken tur att det inte är så ofta Thor har SLEEPOVER!!!
Jag ska lägga upp lite bilder efter att jag har varit ute med killarna.


Virus

Sitter på sängen och kollar på när Ali försöker fixa min lillasysters dator som har fått virus. Hon är helt förstörd över att alla hennes bilder kommer att försvinna nu men Ali kommer nog fixa det åt henne men just nu känns det väldigt skönt att ha en egen dator.


Annika fyller år

Grattis Anka på din 22 års dag. Jag hoppas att du har haft en underbar dag, Jag älskar dig och kom
mer alltid att finnas där för dig och vi kommer att fira många födelsedagar tillsammans.
Igår vart det en hemma kväll med familjen så ikväll blir det födelsedagsfirande. Tror det kommer bli jätte
trevligt även fast det nästan bara är hennes arbetskompisar men beckie och petter kommer att vara där   så det är iallafal två personer jag känner. Hmm vet inte ännu vad jag ska ha på mig men jag kanske a
ska börja med att färga mitt hår så har jag det klart sen får vi se vad det blir för kläder kommer nog på något bra.
ha en jätte trevlig lördag det kommer jag att ha iallafal.
kram


 

Morotskaka

          

Ikväll fick det bli en hemma kväll med familjen så jag och mamma bestämde oss för att baka. Min vän Sanna är helt otrolig på att baka så jag tvingade henne att ge mig sitt recept på morotskaka och självklart gjorde hon det. Jag kan inte säga att min kaka vart godare än Sannas men den vart så god att alla åt och åt tills det inte fanns något mer att äta.
Nu är det dags att bädda ner sig i sängen och kolla ännu en gång på min favorit film
The Notebook.

GODNATT


Rast

Snart har jag rast bara 20 minuter kvar sen får jag gå och äta, jag längtar.
Det är verkligen ingen ute på stan vid denhär tiden vet inte om alla jobbar eller vad det är men såhär lungt brukar vi inte ha det på marzio på fredagar. Datorn har verkligen räddat mig idag fast jag kanske inte ska klaga har varit inne på msn och lyssnat på musik.
på tal om musik jag fasnat för My chemical romance låt Famous last words tror jag har lyssnat på den över 100 gånger idag man borde ju tro att jag ska börja trötta på den snart men nej nej va fel man kan ha.




Godmorgon

Det var meningen att jag skulle upp tidigt för att hinna med att gå på stan en stund med min kusin men så vart det verkligen inte, vi valde att sova vidare.
Nu ska jag göra en god frukost och åka iväg till jobbet


Believing is just the beginning

http://imagecache.asos.com/inv/K/2/3/212989/image4xl.jpg


Var precis inne på Asos  och självklart vart jag kär i något som vanligt, ska se om jag kan övertala mamma imorgon att köpa den till mig som en liten hejdå present kanske.

nej nu måste jag sova ska  upp tidigt imorgon måste hinna med en sväng på stan med min kusin innan man börjar jobbet.

GODNATT














.

Lösögonfransar

                    

som make-up artist så är jag bara helt förälskad i lösögonfransar, vem skulle inte vilja ha stora fina ögon? Jag får oftast höra att det är svårt att lägga på dom men det är inte så svårt som man tror.
Jag själv tycker att det hela handlar om vad man använder sig av ögonfranslim. Det lim du oftast får med dig är bara att släga iväg tycker jag. Det lim jag använder mig av är från KRYOLAN serien. KRYOLAN ögonfranslim går att köpa på Butterick´s www.buttericks.se för 59 kronor. Självklart finns det även andra märken som är bra men jag jobbar bäst med KRYOLAN.
Man börjar alltid med att lägga mascara, sedan lägger du bara lösögonfransarna efter dina egna ögofransar, det är lika lätt som det låter.

24 dagar kvar

Har tillslut tagit modet och sagt upp mig från jobbet, vad skönt det känns att ha det avklarat.
Nu är det verkligen inte långt kvar tills jag lämnar Stockholm, bara 24 dagar kvar.
Samtidigt som det känns så otroligt skönt så vet jag inte riktigt om jag är redo för att lämna alla här hemma.



ush vad mycket jag måste hinna med att handla är det någon som kan ge mig tips om vad jag skulle kunna
behöva ha med mig?

...

välkommen till min blogg


Jag tänkte det var nog dags för en blogg nu när det inte alls är många dagar kvar tills jag åker iväg till England.
hade tänkt mig att blogga både från min tid i visingsö och Brighton, så att familjen och vännerna kan gå in och läsa lite om vad jag hittar på för något roligt utan dom. 

RSS 2.0